Skoler og institutioner

Tag på lejrskole med børn eller unge på en rigtig gammeldags bondegård, hvor de kan opleve den fri natur.

 

Vi kan tilbyde leje af gæstefløjen, som består af to store rum (soverum), to dobbeltværelser samt en stor opholdsstue med tilhørende spisekøkken Herudover har vi masser af plads ude som inde. Et stort undervisningslokale, aktivitetsrum med bordtennis m.m., grillkrog og legeplads med gynger, klatretårn og legehus og bålplads.

 

Prisen for det pågældende er kr. 7.000,- for 2 døgn, derudover vil der blive opkrævet et beløb på kr. 600,- for slutrengøring. Denne pris er beregnet på en gruppe på cirka 25 personer. Er man flere, kan man leje bondegården for kr. 9.200,- for 2 døgn, hvor man udover det ovenfor nævnte kan disponere over seks værelser i stuehuset. Udover denne pris vil der blive opkrævet kr. 800,- for slutrengøring

 

Uanset om man lejer gæstefløjen eller hele bondegården er prisen for det pågældende for 30 personer, udover disse vil der blive opkrævet kr. 60,- pr person.

 

Incl. i prisen er følgende aktiviteter: traktorkørsel til åen, indsamling af æg, snobrød samt materialer og ideer til skattejagt.

 

Har I yderligere spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte os.

Stenagergård Bondegårdsferie - Bendslevvej 47 - 4250 Fuglebjerg - 55 45 46 67 - post@stenagergaard-ferie.dk