Fest

Hold fest/sammenkomst på Stenagergaard.

 

Da vi har masser af plads ude som inde, kan vi tilbyde, at i kan holde jeres fest eller sammenkomst på en rigtig bondegård med overnatning i dejlige værelser og her har vi til jeres rådighed et stort festlokale med plads til ca. 50 personer, 10 værelser med ca. 30 sengepladser med mulighed for opredninger – en hyggelig opholdsstue, spisekøkken samt aktivitetsrum/legerum med bordtennis m.m.

 

Ydermere er gårdens øvrige faciliteter, kæledyr samt legeplads til børnene og en vestvendt aftenkrog med grill i forbindelse med festlokalet, hvor de voksne kan hygge sig.

 

Prisen er pr. døgn for ovenstående fra f.eks. kl. 12,00 til kl. 12,00 eller efter aftale kr. 4.600,-for det første døgn og kr. 4.000- for de efterfølgende incl. overnatning for 30 personer og kr. 60,- pr. person udover disse uanset om man overnatter eller ej.

 

Derudover vil der blive opkrævet et beløb på kr. 800,-for slutrengøring

 

Der forefindes et veludstyret køkken med opvaskemaskine, varmluftovn, mikroovn, kaffemaskiner og service m.m. til 50 personer.

 

Der er dyner og hovedpuder til samtlige sengepladser. Sengelinned kan man selv medbringe, eller man kan leje dette for kr. 60,- pr. sæt – bestående af lagener, dynebetræk, hovedpudebetræk samt 1 håndklæde.

 

Har I spørgsmål, er i altid meget velkommen til at kontakte os, ligeså for en aftale om besigtigelse.

Stenagergård Bondegårdsferie - Bendslevvej 47 - 4250 Fuglebjerg - 55 45 46 67 - post@stenagergaard-ferie.dk